Ανακοινώσεις, Ποδόσφαιρο

16/09/2019

Α.Σ. ΠΛΑΚΩΝ ΜΗΛΟΥ «Ο ΙΕΡΑΞ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το  Α.Σ. Πλακών Μήλου «Ο ΙΕΡΑΞ» συνεχίζοντας τη σταθερή  πορεία του στον αθλητισμό του νησιού, με χαρά καλωσορίζει στους κόλπους του το νέο προπονητή ποδοσφαίρου κ. Ζαχαρία Γκούντζα.   Πρόσωπο συνυφασμένο με την ποδοσφαιρική ιστορία της Μήλου τα τελευταία 20 χρόνια, με πληθώρα επιτυχιών και ιδιαίτερο  ήθος. Η παρουσίαση του νέου υπεύθυνου των ακαδημιών ποδοσφαίρου, αλλά και η ενημέρωση για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, έγινε τη Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 στα γραφεία του συλλόγου στις Πλάκες (Άγιος Χαράλαμπος), παρουσία γονέων , αθλητών και υποστηρικτών της ομάδας.

Ο πρόεδρος του Α.Σ.Π.Μ ΙΕΡΑΞ   ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την φετινή αγωνιστική περίοδο, τον τρόπο εγγραφής στα τμήματα του ποδοσφαίρου και διαβεβαίωσε τους γονείς ότι η ομάδα ποδοσφαίρου θα συνεχίσει δυναμικά τη δράση της , με  την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα Κ14 MOLTEN  και με Πρώτιστο ενδιαφέρον και  επίκεντρο πάντα τα παιδιά . Είναι πολύ σημαντικό να μπορούν τα παιδιά να συναγωνίζονται  διαφορετικές ομάδες,   να μαθαίνουν την αξία της ευγενής άμιλλας, χωρίς ανταγωνισμό και εχθρικές συμπεριφορές.

Ο Προπονητής Ζαχαρίας Γκουτζας τόνισε πως προτεραιότητα της ομάδας μας είναι να έχουμε «ευτυχισμένα παιδιά και όχι μόνο επιτυχημένα, και πειθαρχημένα παιδιά». Τα Παιδιά του Ιέρακα «πρέπει να βλέπουν το ποδόσφαιρο ως παιχνίδι, και όχι ως αγώνα», τόνισε μεταξύ άλλων και ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ Ιερακα με την δημιουργία τμημάτων Κ16 και Ενηλίκων  για Αγόρια και Κορίτσια από τις 23/09/2019.

Τέλος η Διοίκηση και ο Γενικός Έφορος  ανακοίνωσαν πως οι συνδρομές φέτος θα κυμανθούν στα περσινά επίπεδα              των 25 ευρώ /παιδί/μήνα και πως η ομάδα θα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ  προπονητικό εξοπλισμό και ρούχα με κάθε Νεά Εγγραφή ή Ανανέωση.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ JPG :

Εκ μερους του Δ.Σ.   Α.Σ.Π.Μ   ΙΕΡΑΞ 1960