Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση – Ευχαριστήριο


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε,

Την εταιρεία Imerys και τον Κο Παπασωτηρίου για την δωρεάν παραχώρηση υλικού (πρανή , άμμο) με σκοπό την δημιουργία γηπέδου beach volley σε έκταση στην περιοχή Λαγκάδα/Αδάμαντας, το οποίο και θα παραχωρηθεί στον Σύλλογο μας Δωρεάν για τις προπονήσεις της ομάδας βόλεϊ Κορασίδων Ιέραξ 1960.

Το νέο γήπεδο Βeach Volley , θα λειτουργεί καθόλο το έτος, απευθύνεται σε ολους τους κατοικους και επισκέπτες της Μήλου, και είναι μια απο τις πρώτες πρωτοβουλίες ανάπτυξης Αθλητικών υποδομών των νέων μας τμημάτων, τις οποίες υποστηρίζει και “δημιουργεί” απο δω και στο εξής ο Α.Σ.ΙΕΡΑΞ.

Σύντομα θα ανακοινωθεί και η πρώτη “on season” διοργάνωση Beach volley Weekend Tournament .

Συμπληρωματικά θα θέλαμε να συνχαρούμε τις ομάδες που συμμετείχαν στο 2 τουρνουα 8χ8 ποδοσφαιρου Δυτικων Κυκλάδων, και ειδικότερα τις Μηλεικες συμμετοχές των Πολλωνίων και Βέβαια του Αδάμαντα που κατέκτησε και το Τουρνουά.

Τέτοιες συμμετοχές ενισχύουν το Αθλητικό ενδιαφέρον ολων μας, αξιοποιούν τις Αθλητικές υποδομές του νησιού και «δειχνουν τον Δρόμο» και σε νέες παρόμοιες διοργανώσεις για το προσεχές Μελλον.

Ο Α.Σ. Ιέραξ δηλώνει από εδω και στο εξής παρών σε τέτοιες πρωτοβουλίες, με σκοπό την συστηματική και σωστή διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων, που θα πρέπει να γινουν θεσμός και αφορμή Αθλοτουρισμού στο Νησί μας.

Εκ μέρους του Α.Σ.Ιέραξ 1960

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΕΛΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ

Share