Ανακοινώσεις, Ποδόσφαιρο

 

Ανακοίνωση:

Μετά τις τελευταίες Εξελίξεις όσον αφορά τον Κορονοϊό 2019-nCov και Παρά τις  Aρσεις των περιορισμών Άθλησης, σε μέλη Αθλητικών Σωματείων, θα θέλαμε να ανακοινώσουμε τα εξής

Ø  Αναστείλλαμε από Αρχές Ιουνίου τις προπονήσεις των τμημάτων των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Κ10- Κ14 με το Δεδομένο πως δεν υπήρχε κάποια Άμεση Αγωνιστική Δραστηριότητα, και με γνώμονα την αποφυγή άσκοπων συνωστισμών, στην προσοχή μας για την μη μετάδοση του Covid19.

Ø  Μόλις ενημερωθούμε από τους υπευθύνους λειτουργιάς του Δημ.Σταδιου Μήλου (Δήμος Μήλου) για τους νέους κανόνες ασφαλούς λειτουργιάς των Αθλητικών χώρων θα ανακοινώσουμε την  επανέναρξη των προπονήσεων  μας, προς τα τέλη Αυγούστου με σχετικό Δελτίο Τύπου.

Ø  Ανανεώνεται η συνεργασία μας και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο με τον Προπονητή μας Ζαχαρία Γκουντζα, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την στήριξη του στην φετινή «Ιδιαίτερη» για τον σύλλογο μας Χρονιά ,τόσο στις Αρχές της όσο και στην μετά Covid εποχή.

Εφόσον οι επιδημιολογικές συνθήκες το επιτρέψουν ο Κος Γκουτζας θα αναλάβει από την αρχή το «κτίσιμο» των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου την νέα αθλητική χρονιά, δημιουργώντας Νέα τμήματα  Κ-17, (γεννηθέντες 2004-2005),Κ-15(γεννηθέντες 2006-2007),Κ-13(γεννηθέντες 2008-2009),Κ-11(γεννηθέντες 2010-2011)όπως στο εξής θα υφίστανται οι ηλικιακές κατηγορίες στα τμήματα υποδομών.

Ø  Παρακολουθούμε με χαρά τις εξελίξεις σε γειτονικά νησιά, που έχουν ως σκοπό την «συνένωση δυνάμεων» για την ισχυροποίηση του Κυκλαδίτικου Αθλητισμού, μιας και πολλές από τις απόψεις μας ακολουθούνται και από άλλους Αθλητικούς οργανισμούς.

Ø  Προτρέπουμε τους Αθλητές μας και τους οικείους τους να ακολουθούν τα μέτρα πρόληψης και ατομικής υγιεινής  κατά τις ελεύθερες προπονήσεις τους σε Αθλητικούς Χώρους που είναι ανοικτοί . Επίσης τους προτείνουμε  την συμμετοχή τους σε Προγράμματα του Ναυτικού Ομίλου Μήλου, όταν (και εφόσον)αυτά ξεκινήσουν.

 

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε

1)      τους Χορηγούς Επιχειρηματίες που επώνυμα η ανώνυμα στήριξαν την ομάδα μας σε ανάγκες Ιματισμού, Εξοπλισμού, Έκδοσης Ημερολογίου και Μετακινήσεων (αναφ. http://www.ieraxac.gr/sponsors/ ).

2)      τους Εθελοντές και  Φίλους που στάθηκαν στυλοβάτες στην προσπάθεια μας το τελευταίο 1μιση χρόνο  για την συνέχιση της πορείας της ομάδας μας . Ιδιαίτερα στα μέλη του Δ.Σ Δημήτρη Νίνο (Σούγλη),  Π.Καβαλιέρο και Ελένη Γρίβα, αλλά  και στους φίλους της ομάδας μας Αντώνη Ψαθά και Ειρήνη Ανδριώτη για την αυταπάρνηση τους σε ότι ζητήσαμε.

 

Τέλος Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους τους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν και ό,τι πολυτιμότερο έχουν , τα παιδιά τους!

Καλό Καλοκαίρι σε όλους, Κρατήστε Αποστάσεις από τον Covid 19 ,

Μείνετε Ασφαλείς για να.. τα ξαναπουμε στα Γηπεδα!

 

Εκ μέρους του Δ.Σ. Α.Σ.Π.Μ. ΙΕΡΑΞ 1960

 

Ο Πρόεδρος

Αρης Μ.Δεληβασιλείου

Share