Ανακοινώσεις, Βόλεϋ, Ποδόσφαιρο, Στίβος

 

Ανακοίνωση- Ευχαριστήριο

 

Την Πέμπτη 25/01/18 στο γραφείο του Ιέρακα στις Πλάκες, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μας σε μία απλή τελετή .

                  

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από αθλητές, προπονητές, μέλη του Δ.Σ. και γονείς, όλοι είχαν την ευκαιρία με τα το πέρας της τελετής, να μάθουν ένα μέρος της ιστορίας της ομάδας αφηγούμενη  από βετεράνους και ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου μας.

Επίσης, σε μια νέα πρωτοβουλία μας, δόθηκε από τον προπονητή κάθε τμήματος αναμνηστικό-Συμβολικό Δώρο στον Αθλητή-Αθλήτρια που με το ήθος του, τον ζήλο του αλλά και τον απλό χαρακτήρα του, αποτέλεσε για το 2017 παράδειγμα και έμπνευση για τους συναθλητές του.

 

Η Ανδριάνα Παλαιού(Βόλεϊ Κορασίδων)

ο Ιωάννης Σκαρώνης (Στίβος)      

 

ο Φραντζέσκος Νίνος (Ποδόσφαιρο U11-U16)

 

παρέλαβαν τα αναμνηστικά Δώρα με την ευχή να ακολουθήσουν και άλλοι συναθλητές τους στο άμεσο μέλλον.

 

Τυχερή της βραδιάς (φλουρί) ήταν η Γεωργία Μαργαρώνη ( Βόλλευ Παγκορασίδων)

η οποία έλαβε από τον Αντιπρόεδρο της ομάδας Δημητρη ΝΙΝΟ δωροεπιταγή 50 ευρώ για Αθλητικά είδη.

 

Ευχαριστούμε πολύ της κυρίες ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ, ΜΑΡΙΝΑ ΖΑΓΟΥΡΗ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΝΙΝΟΥ και ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗ (κατάστημα Beauty Hall) για την εθελοντική τους προσφορά , τον Πάτερ-Κώστα για την ανταπόκριση του  και όλους όσους παραβρεθήκαν στην εκδήλωση.

Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους  στηρίζουν με τα παιδιά τους τα Αθλητικά τμήματα μας, και την θέληση μας, για ένα υγιή Αθλητικό Σύλλογο με ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα σε όλα τα παιδιά και για όλα τα Αθλήματα.

 

Εκ μέρους του Δ.Σ. Α.Σ ΙΕΡΑΞ ΜΗΛΟΥ 1960

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΕΛΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Μ. ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ

Share