Ανακοινώσεις, Στίβος
Φωτο Αρχείου

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΛΑΚΩΝ ΜΗΛΟΥ ΙΕΡΑΞ 1960

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΘΛ. ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΑΡ.ΜΗΤΡΩΟΥ ΓΓΑ: ΧΙ64

ΤΗΛ 2287023083, FAX 22870 23053

KIN 6956519114

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΜΗΛΟΣ 06/04/23


Ο Πρόεδρος Αρ. Μ Δεληβασιλειου εκ μερους του Δ.Σ. θα ηθελε να εκφρασει την ικανοποιηση του για την Πρόοδο των εργασιών και της Προετοιμασίας των 34 #Αιγαιοπελαγιτικων Αγώνων Στιβου που θα πραγματοποιηθούν φετος στην Μηλο!

Τα παραπάνω συμπεράσματα ειναι αποτέλεσμα της συσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Μήλο την Τρίτη 4/4 στο Δημαρχείο Μήλου για την καλύτερη προετοιμασία των αγώνων στην οποία συμμετείχαν ο ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλης Κουτουλάκης, η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, ο Δήμαρχος Μήλου Μανώλης Μικέλης, ο πρόεδρος της @ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων Δημήτρης Πάππας και εκ μερους της ομάδας μας ο Γενικος ΕΦΟΡΟΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ και Αντιδήμαρχος Μηλου Χρηστος Νινος καθώς και εκπρόσωποι τοπικών ΚΑΙ Αθλητικων φορέων και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.

.
Η ενημέρωση την οποια λαβαμε, και οι πολλες και σημαντικες τοποθετησεις και προτάσεις , μας βρισκουν σε πληρη συμπλευση στον κοινο μας στοχο , την αρτια διεξαγωγή των Αιγαιοπελαγιτικων Αγώνων Στιβου αλλα και την Νεα εποχη που ανοιγεται για τον στιβικο Αθλητισμό στο Νησί μας!


Εκ μέρους του Δ.Σ ΑΣΠΜ ΙΕΡΑΞ Μηλου

Share